Portfolio

Ik ben Selena Chloé (1984) geboren in Den Haag en ik woon sinds een paar jaar in Brabant. Vanaf 2014 ben ik actief in de digitale wereld. De geboorte van mijn eerste dochter in dat jaar zorgde ervoor dat ik een eigen blog ben gestart. Dit heb ik gedaan in WordPress. Met hulp ben ik mijn eigen website gaan bouwen, onderhouden en SEO-proof gaan maken. Daarbij kwamen de diverse social media kanalen die onderhouden moesten worden. En langzaam aan groeide mijn kennis en portfolio.

Nu 7 jaar later is mijn kennis en ervaring flink gegroeid. Op diverse digitale vlakken. Zo heb ik WordPress ervaring met SEO kennis. Maar ook dingen zoals social media beheren, content maken in woord en beeld en diverse tekstuele opdrachten. Denk aan blogs, reviews , fotografie maar ook teksten voor webshops. 

Als VA vind ik het ondersteunen leuk, maar ik kan ook actiever meedenken in bijvoorbeeld de juiste tone of voice van jouw brand. Er zijn diverse mogelijkheden als je mij wilt inhuren.

Ik haal veel plezier uit content maken, zowel in woord en beeld. Ik ben actief voor meerdere websites en heb al vele mooie opdrachten en samenwerkingen mogen doen. Mijn interesses en kennis zijn erg divers en ik wil altijd meer leren. Mijn kennis hou ik actueel doordat ik dagelijks in de digitale wereld actief ben. Hieronder zie je een greep uit mijn diversiteit en veelzijdigheid van mijn portfolio in beeld.

Neem contact op voor meer informatie en stuur een bericht naar info@selenachloe.nl