Werkervaringen

Ik heb al vele mooie werkervaringen mogen opdoen. De diversiteit van die werkervaringen is wat het zo leuk maakt om een VA te zijn. Het ene moment ben ik een logo aan het ontwerpen, het andere moment zoek ik de juiste woorden. En soms komt alles mooi samen. Wil je mij ook inhuren? Dat kan, ik ben benieuwd wat voor moois daar uit gaat komen.

samenwerkingen logo

Good Mood Mama

Van Good Mood Mama ben ik de eigenaar. Al sinds 2014 is dit echt mijn eigen digitale thuis. Ik ben content maker in woord en beeld plus blogger. Daarnaast beheer en onderhoud ik mijn eigen WordPress website die SEO proof is. Ik manage mijn Social media kanalen. Mijn huisstijl, logo en tone of voice heb ik gecreëerd. En ik heb 4K unieke maandelijkse bezoekers. Vanuit Good Mood Mama heb ik vele diverse mooie samenwerkingen mogen aangaan en veel werkervaringen opgedaan.

samenwerkingen logo

StoerLeesVoer

Ik ben mede-eigenaar van een goedlopende boekenblog met maandelijks 16.000 unieke bezoekers. Dit is ook een SEO proof WordPress website die ik samen onderhoud met de andere eigenaar. Ik zorg voor de Social media kanalen en heb een team van reviewers om me heen. Ook ben ik zelf reviewer en maak ik dus passende content in woord en beeld. 

samenwerkingen logo

Mamascrapelle

Ik ben blogger en content maker in woord en beeld voor deze grote lifestyle website met 45.000 unieke maandelijkse bezoekers. Ook beheer ik de Social media kanalen. Ik ondersteun de eigenaresse als VA in diverse taken. Ik heb de huisstijl voor Social media gecreëerd. 

de kleine lama

De Kleine Lama

Ik ondersteun in diverse taken van de goedlopende webshop. De teksten bij producten schrijf ik. Daarbij zorg ik dat de productteksten SEO-proof zijn en zoek de juiste afbeeldingen of maak deze. Ik probeer de producten zo optimaal mogelijk in de webshop te brengen en hou hier rekening met de huisstijl, tone of voice, SEO en brand. Dit passend binnen de uitstraling.

samenwerkingen logo

Good Mood Boxes

Dit is een tijdelijke eigen onderneming geweest. Het logo heb ik zelf ontworpen en is in dezelfde stijl als mijn blog van Good Mood Mama. Ik wilde een overeenstemmend gevoel maar toch anders en passend bij het product. Hiervoor heb ik een website gebouwd met webshop in een web-editor. Ook op Social media ben ik actief geweest en content gemaakt in woord en beeld.

lekker zoet sneek

Lekker Zoet Sneek

Ik heb het logo ontworpen passend binnen de wensen en uitstraling van Lekker Zoet Sneek. Voor op Social media heb ik content in beeld gemaakt.